Förrätter

1. Kimchi Guk (alt. vegansk) – 69 kr
Kimchisoppa: Kimchi, tofu och fläsk kokt med kryddor
(Kimchi soup: Kimchi, tofu and pork boiled in spices)

2. Deonjang Guk (vegansk) – 69 kr
Sojabönspastasoppa: Tofu och grönsaker kokt med sojabönspasta
(Soybean paste soup: Tofu and vegetables boiled with soybean paste)

3. Hemul Guk – 79 kr
Skaldjurssoppa: Blandade skaldjur och grönsaker kokt med kryddor
(Seafood soup: Mixed seafood and vegetables boiled in spices)

4. Gimbap (alt. vegetarisk eller vegansk) –  79 kr
Koreansk sushirulle: Kokt ris inrullat i torkat sjögräs, fylld med grönsaker och krabbstick
(Maki sushi: Boiled rice rolled in dried seaweed, stuffed with vegetables and crabsticks)

5. Kimchi – 59 kr
Kimchi: Salladskål marinerat med vitlök och chilipeppar
(Kimchi: Chinese cabbage marinated in garlic and red pepper)

6. Yache Joen (vegansk) – 79 kr
Koreanska grönsaksplättar: Traditionella koreanska grönsaksplättar
(Korean vegetable pancakes: Traditional Korean vegetable pancakes)

7. Gun Mandu (alt. vegansk) – 79 kr
Friterat koreansk ravioli: Degknyten fyllda med kyckling, grönsaker och kryddor
(Fried dumplings: Korean ravioli, stuffed with chicken, vegetables and spices)

8. Saewoo Tygim – 79 kr
Friterade räkor: Friterade stora räkor med sweetchili/koreansk kryddad sås
(Deep-fried shrimps: Battered crispy deep-fried large shrimps with sweet chili sauce /Korean soya sauce)

9. Yache Tygim (vegansk) – 79 kr
Friterade grönsaker: Friterade grönsaker med sweetchili/koreansk kryddad sås
(Deep-fried vegetables: Battered crispy deep-fried vegetables with sweet chili sauce/Korean soya sauce)