Förrätter

1. Kimchi Guk (alt.vegansk) – 62 kr
Kimchisoppa: Kimchi och fläsk kokt med kryddor
(Kimchi soup: Kimchi and pork boiled in spices)

2. Deonjang Guk (vegansk) – 62 kr
Sojabönspastasoppa: Tofu och grönsaker kokt med sojabönspasta
(Soybean paste soup: Tofu and vegetables boiled with soybean paste)

3. Hemul Guk – 72 kr
Skaldjurssoppa: Blandade skaldjur och grönsaker kokt med kryddor
(Seafood soup: Mixed seafood and vegetables boiled in spices)

4. Gimbap (alt. vegetarisk) – 70 kr
Koreansk sushirulle: Kokt ris inrullat i torkat sjögräs, fylld med grönsaker och krabbstick
(Maki sushi: Boiled rice rolled in dried seaweed, stuffed with vegetables and crabsticks)

5. Kimchi – 52 kr
Kimchi: Salladskål marinerat med vitlök och chilipeppar
(Kimchi: Chinese cabbage marinated in garlic and red pepper)

6. Yache Joen (vegansk) – 72 kr
Koreanska grönsaksplättar: Traditionella koreanska grönsaksplättar
(Korean vegetable pancakes: Traditional Korean vegetable pancakes)

7. Gun Mandu (alt. vegansk) – 72 kr
Friterat koreanskt ravioli: Degknyten fyllda med kyckling, grönsaker och kryddor
(Fried dumplings: Korean ravioli, stuffed with chicken, vegetables and spices)

8. Saewoo Tygim – 72 kr
Friterade räkor: Friterade stora räkor med sweet chilisås/koreansk kryddad sås
(Deep-fried shrimps: Battered crispy deep-fried large shrimps with Korean soya sauce)

9. Yache Tygim (vegansk) – 70 kr
Friterade grönsaker: Friterade grönsaker med sweet chilisås/koreansk kryddad sås
(Deep-fried vegetables: Battered crispy deep-fried vegetables with Korean soya sauce)