Förrätter

1. Kimchi Guk (alt.vegansk) – 50 kr
Kimchisoppa: Kimchi och fläsk kokt med kryddor
(Kimchi soup: Kimchi and pork boiled in spices)

2. Deonjang Guk – 50 kr
Sojabönspastasoppa: Tofu och grönsaker kokt med sojabönspasta
(Soybean paste soup: Tofu and vegetables boiled with soybean paste)

3. Hemul Guk – 63 kr
Skaldjurssoppa: Blandade skaldjur och grönsaker kokt med kryddor
(Seafood soup: Mixed seafood and vegetables boiled in spices)

4. Gimbap (alt. vegetarisk) – 63 kr
Koreansk sushirulle: Kokt ris inrullat i torkat sjögräs, fylld med grönsaker och krabbfisk
(Maki sushi: Boiled rice rolled in dried seaweed, stuffed with vegetables and crabfish)

5. Kimchi – 35 kr
Kimchi: Salladskål marinerat med vitlök och chilipeppar
(Kimchi: Chinese cabbage marinated in garlic and red pepper)

6. Yache Joen – 63 kr
Koreanska grönsaksplättar: Traditionella koreanska grönsaksplättar
(Korean vegetable pancakes: Traditional Korean vegetable pancakes)

7. Gun Mandu (alt. vegansk) – 63 kr
Stekt koreanskt ravioli: Degknyten fyllda med kyckling, grönsaker och kryddor
(Fried dumplings: Korean ravioli, stuffed with chicken, vegetables and spices)

8. Saewoo Tygim – 65 kr
Friterade räkor: Friterade stora räkor med koreansk kryddad sås
(Deep-fried shrimps: Battered crispy deep-fried large shrimps with Korean spicy sauce)

9. Yache Tygim – 60 kr
Friterade grönsaker: Friterade grönsaker med koreansk kryddad sås
(Deep-fried vegetables: Battered crispy deep-fried vegetables with Korean spicy sauce)